Loading...
Restaurant2020-11-17T13:48:13+00:00

RESTAURANT

Suntem rezultatul unui proces care contureaza satisfacerea tuturor nevoilor, a exigenţelor şi a aşteptărilor legitime ale clientului.

Restaurantul Alexia vine pe piata organizarii evenimentelor cu o viziune noua, imbinand cu succes toate strategiile si principiile, pentru reusita unui episod unic din viata dumneavoastra.

Din respect pentru calitate si frumos, in 2008, s-a nascut ideea acestei locatii. Pe parcursul anilor, echipa din spatele Restaurantului Alexia a reusit sa ridice la standard european toate serviciile oferite. In  anul 2016, sala a fost redecorata din dorinta de a adauga un plus de rafinament, impunand cu sine o eleganta aparte ce poarta eticheta bunului gust.

Cu o capacitate de pana la 150 de persoane, Restaurant Alexia devine alegerea ideala pentru o experienta culinara si ambientala completa. Sala degaja o atmosfera feerica, unde nuantele pastelate de crem, indulcite pe alocuri de tonurile naturale ale detaliilor de lemn, confera Restaurantului Alexia acea aparitie stilata si intima. Locatia devine una cu totul speciala datorita luminilor arhitecturale si a candelabrelor elegante care amplifica ambientul, transformand totul intr-un cadru de basm.

Planificarea unei nunti atrage cu sine o serie de circumstante obositoare si stresante. Din acest motiv, echipa restaurantului nostru ofera garantia consilierii pe tot parcursul pregatirii momentului dorit, precum si suport de-a lungul serii.

Serviciile profesionale si personalul calificat vor asigura buna desfasurare a evenimentului si vor oferi garantia unei zile perfecte.

Restaurantul Alexia permite organizarea de evenimente unice, precum :

  • Nunta

  • Botez

  • Banchet
  • Petreceri Corporate
REZERVĂ

Galerie foto

Fotografia prinde o fracţiune de secundă de realitate si nu poate reprezenta doar prezentul, ci devine parte valoroasa a trecutului.

Go to Top