Loading...
Despre noi2020-11-17T13:56:03+00:00

DESPRE NOI

Obiectivul nostru este sa oferim o experienta memorabila fiecarui client, intr-un ambient placut si intr-un mod surprinzator.

Restaurantul Alexia este locul ideal pentru cei care isi doresc un raport pret-calitate extraordinar, fiind un model ce poarta emblema rafinamentului. Restaurantul este potrivit pentru acea nunta de vis, pentru un botez deosebit sau pentru un banchet memorabil.

Alegerea acestei locatii impune cu sine o serie de avantaje care devin vitale in momentul organizarii unui eveniment. Daca va doriti intimitate si exclusivitate, va sfatuim sa veniti la noi, intrucat locatia are doar un singur restaurant, si mai multe motive de a ne concentra toata atentia asupra voastra.

Lipsa stalpilor din sala va permite o comunicare mai facila intre invitati si o perspectiva mai larga asupra intregii atmosfere din restaurant, deschizand spatiul si ringul de dans.

Prezenta proprietarilor in ziua evenimentului va oferi garantia unui moment reusit, intrucat intreaga activitate va fi coordonata atat de personalul de specialitate, cat si de atenta supraveghere a acestora.

Terasa intima iese in intampinarea fumatorilor si a celor care doresc sa profite de aerul proaspat si peisajul verde, devenind un mediu propice discutiilor si zambetelor.

Valorile care sunt definitorii pentru Alexia se incadreaza cu succes in cadrul celor 4 principii care stau la baza oricarui business de succes:

 • Profesionalism si orientare spre ceea ce conteaza

  Pensiunea si Restaurantul Alexia au fost proiectate astfel incat sa ofere o experienta ambientala remarcabila la diferite momente din viata, permitand accesul facil la servicii de calitate.

 • Inovare

  Pentru a avea succes trebuie sa devii un etalon relavant al timpuilor tale, al clientilor cu care interactionezi, oferind o viziune proaspata si moderna.

 • O puternica focusare pe client

  Intrucat noi suntem cei care doresc ca oaspetii care ne pasesc pragul sa devina prima noastra carte de vizita,  noi ne concentram pe cerintele si exigentele acestora, fiind foarte flexibili.

 • Experienta in domeniu creionata de pragmatism

  Restaurantul si Pensiunea Alexia ofera o gama larga de servicii de calitate, printr-o continua imbunatatire a acestora, avand permanent acea atitudine eficace si practica.

Galerie foto

Fotografia prinde o fracţiune de secundă de realitate si nu poate reprezenta doar prezentul, ci devine parte valoroasa a trecutului.

Go to Top